Şükrü Köymen İlkokulu


Vizyon: Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilmektir. Öğrenen okul modelini uygulamak için takım ruhuna inanmış herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, bilgi çağı"nın gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yolu ile Türkiye ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin ve kurumsallaşabilmiş bir okul olmaktır.

Misyon: Okul olarak, evrensel boyutta üretilen bilgiye ulaşmalarında öğrencilerimize rehberlik etmek, bilim ufkunu genişletmek, çağdaş, bilimsel, teknolojik ve kültürel birikimin egemen olmasını sağlayacak toplumun gelişmesini katkıda bulunacak aydın ve yaratıcı düşünebilen, demokratik lider özelliklerine sahip, ülkesine, milli ve kültürel değerlerine bağlılık duygusu gelişmiş, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan bireyler yetiştirmektir. Okul olarak her öğrencimizin içindeki değerleri ortaya çıkaran; onları, haklarını koruyabilecek yapı ve donanımda, insan ilişkilerini önemseyip, evrensel ilkelerle uyumunu kurabilen, bilginin yanında uygar davranışın önemini de bilen bireyler olarak yetiştiren köklü, güvenli ve en başarılı eğitim kurumu olmak için çalışılır.

Başarılar: 2011/2012 öğretim yılında bilgi yarışmasında ilçe ikincisi, Şiir,kompozisyon,resim yarışmalarında birincilik ve ikincilik, SBS de 8. sınıflardan 45 öğrenci sınavla yerleştirildi, 5 öğrenci bursluluk sınavını kazandı, Minik kızlar voleybol takımımız ilçe ikincisi oldu, Atletizm de takım üçüncülüğü, "Bu benim eserim"proje dalında ilçemizi Mersin de temsil etti.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 8"30-14"30
Isınma: KLİMA
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03248142498

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sukrukoymenio.meb.k12.tr

Adres - Akarca Mh. Naim Ulusal Sk. No3 33640 Anamur/MERSİN

Öğretmen :23
Öğrenci :338
Derslik :20
Toplantı Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :800
Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - Akarca Mh. Naim Ulusal Sk. No:3 33640-Anamur/MERSİN

Adres - Akarca Mh. Naim Ulusal Sk. No3 33640 Anamur/MERSİN

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE